ALEGE SERVICIILE OFERITE DE SAFETY ACADEMY SAU CERTIFICA-TE PENTRU LUCRUL LA INALTIME / ALPINISM UTILITAR

În lucrul la înălțime, muncitorii se confruntă zilnic cu situații periculoase. La Safety Academy, noi îi învățăm ce au de făcut ca să se întoarcă cu bine acasă, în fiecare zi. Predăm cursuri pentru utilizarea echipamentului individual și colectiv de protecție, cursuri de salvare, dar și de acces și instalare de sisteme de siguranță. Pentru domeniul telecomunicațiilor, plin de provocări, am creat cursuri special adaptate.

Mediile de lucru din industria de petrol și gaze sunt diverse și vin cu provocări excepționale. Fie că munca se desfășoară pe instalații de foraj, instalații de exploatare sau de prelucrare a hidrocarburilor, protecția este prioritară. Trainingul Safety Academy este complementar cu echipamentele de protecție dedicate, rezistente la grăsimi, murdărie, materiale corozive și abrazive, deci în condiții și medii de lucru periculoase.

Când lucrezi pe o turbină eoliană și nu există nimic care să separe distanța vastă dintre tine și pământ, la 90 de metri în jos, nu e cazul să îți asumi riscul de a lua decizii cu o secundă prea târziu. Trainingul Safety Academy pentru lucrul la înălțime sau alpinism utilitar, laolaltă cu echipamentul adecvat de siguranță și protecție a muncitorilor, este esențial atunci când lucrezi în domeniul energiei eoliene, astăzi încă în expansiune în întreaga lume.

Siguranța și protecția muncii în construcții sunt complexe. Șantierele se transformă continuu pe măsură ce construcția avansează, așa că și mijloacele de protecție trebuie să fie flexibile, în timp ce contractorii trebuie să monitorizeze continuu productivitatea și costurile. Muncitorii trebuie să aibă acces la instruire împotriva accidentelor la înălțime, precum și la echipamente de protecție confortabile și ușor de utilizat.

Ca în orice alt domeniu care presupune muncă la înălțime, lucrătorii se pot confrunta cu numeroase pericole în activitatea de transport. În cadrul trainingurilor pe care le oferim la Safety Academy, învățăm să ne protejăm și în astfel de situații. Trainerii noștri lucrează cu sisteme de protecție împotriva căderii create special pentru a fi ajustate în funcție de forma și suprafețele mijloacelor de transport folosite.

La Safety Academy, trainingurile sunt concepute pentru a menține siguranța și protecția a mii de muncitori dintr-o arie vastă de industrii. De la primul pas până la finisaje, mentenanță de rutină sau inspecții și controale, de la simplul acces la înălțime până la tehnici complexe de salvare, îți punem la dispoziție toată gama de servicii și produse destinate siguranței și protecției muncitorilor. Cu noi te asiguri că ei ajung acasă, în fiecare zi.

DE CE SAFETY ACADEMY?

Safety Academy, Academia de Lucru la Înălţime, este primul centru de pregătire pentru Lucru la Înălțime si alpinism utilitar din Europa de Est și oferă cursuri de nivel superior pe baza unor programe de instruire standard sau personalizate, în funcţie de industrie.

Cursurile Safety Academy acoperă o gamă largă de industrii în care este necesar şi/sau obligatoriu acest curs: Telecomunicaţii, Petrol şi Gaze, Transporturi, Construcţii, Electrică, Mentenanţă, Energie Eoliană.

Peste 600 de cursanți
12 cursuri - teorie și practică
Echipamente de top
Traineri calificați
2 centre de training
Peste 200 de companii în portofoliu de clienți

Trainerii noștri

Învață de la cei mai buni

Stefan Banica

Sorin Vrîncean

Iulian Mandanach

Mircea Georgescu

Galerie foto