Cine suntem, ce facem

Safety Academy, Academia de Lucru la Înălţime, este Primul Centru de Pregătire pentru lucru la înălțime si alpinism utilitar din Europa de Est și oferă cursuri de nivel superior pe baza unor programe de instruire standard sau personalizate, în funcţie de industrie si servicii care includ proiectarea sistemelor colective sau individuale impotriva caderii de la inaltime si spatii inchise.

Cursurile si serviciile noastre acoperă o gamă largă de industrii în care este necesar şi/sau obligatoriu acest curs: Telecomunicaţii, Petrol şi Gaze, Transporturi, Construcţii, Electrică, Metalurgie, Mententanţă, Utilităţi.

Servicii

Oferim servicii de proiectare si soluții industriale, implementăm și asigurăm mentenanța și service-ul. Vă putem consilia cu privire la costurile unui proiect, asigurând conformitatea sistemelor noastre cu legislația în vigoare și cerințele privind siguranța și protecția în lucrul la înălțime.

Consultanță tehnică și suport;

Instalare, service, mentenanță;

Soluții de proiectare;

Inspecția lucrării;

 

Etape:

  • Preaudit de identificare nevoi
  • Propunere solutie optima in functie de caz
  • Proiectare, expertizare, autorizare a solutiei convenite
  • Uzinare, montare sistem la cheie

 

Proiectam sisteme colective sau individuale impotriva caderii de la inaltime, spatii inchise si instruirea corespunzatoare pentru folosirea corecta a echipamentelor. 

Cursuri

În lucrul la înălțime, muncitorii se confruntă zilnic cu situații periculoase. La Safety Academy, noi îi învățăm ce au de făcut ca să se întoarcă cu bine acasă, în fiecare zi. Predăm cursuri pentru utilizarea echipamentului individual și colectiv de protecție, cursuri de salvare, dar și de acces și instalare de sisteme de siguranță. Pentru domeniul telecomunicațiilor, plin de provocări, am creat cursuri special adaptate.

Mediile de lucru din industria de petrol și gaze sunt diverse și vin cu provocări excepționale. Fie că munca se desfășoară pe instalații de foraj, instalații de exploatare sau de prelucrare a hidrocarburilor, protecția este prioritară. Trainingul Safety Academy este complementar cu echipamentele de protecție dedicate, rezistente la grăsimi, murdărie, materiale corozive și abrazive, deci în condiții și medii de lucru periculoase.

Siguranța și protecția muncii în construcții sunt complexe. Șantierele se transformă continuu pe măsură ce construcția avansează, așa că și mijloacele de protecție trebuie să fie flexibile, în timp ce contractorii trebuie să monitorizeze continuu productivitatea și costurile. Muncitorii trebuie să aibă acces la instruire împotriva accidentelor la înălțime, precum și la echipamente de protecție confortabile și ușor de utilizat.

La Safety Academy, trainingurile sunt concepute pentru a menține siguranța și protecția a mii de muncitori dintr-o arie vastă de industrii. De la primul pas până la finisaje, mentenanță de rutină sau inspecții și controale, de la simplul acces la înălțime până la tehnici complexe de salvare, îți punem la dispoziție toată gama de servicii și produse destinate siguranței și protecției muncitorilor. Cu noi te asiguri că ei ajung acasă, în fiecare zi.

Trainerii calificați Safety Academy

Învață de la cei mai buni